GRATIS LEVERING IN BELGIË VANAF 6 FLESSEN. GRATIS LEVERING IN NEDERLAND VANAF 95€.

Meet the Winemakers degustatie 25 & 26 november

Ontmoet onze wijnmakers en proef hun passie

Bottleneck.be nodigt je uit voor een onvergetelijke wijnervaring. Dompel jezelf onder in de wereld van artisanale wijnen en ontdek van de wijnen de beste wijnmakers uit Slovenië, Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Frankrijk, Spanje,…Maar liefst 6 van onze wijnmakers zullen aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden tijdens het wijnproeven. Naast de wijnen van de aanwezige wijnmakers openen we een ruime selectie van al onze andere vignerons.

Wat mag je verwachten tijden deze wijndegustatie?

Unieke wijnproeverij: proef en geniet van een bijzonder rijke, kwalitatieve selectie onder begeleiding van onze wijnbouwers.

Inspirerende gesprekken: leer rechtstreeks van de bron. Ontmoet de gepassioneerde mensen achter de wijn én ontdek het verhaal achter elke fles.

Sfeervolle locatie: geniet van de warme sfeer en ambiance in het felixpakhuis, tegenover het MAS. De ideale locatie voor het gezellig samenzijn met gelijkgestemde wijnliefhebbers.

Aanwezige wijnmakers: Christian Klopfer, Pasji Rep, Domaine Kirrenbourg, Domaine de Poulvarel, Norzagarai VInos Autenticos én Weingut Hahnmühle.

Honger?: Van al dat wijnproeven kan u natuurlijk wel eens honger krijgen. Eén van onze favoriete combinaties is kaas en wijn. We zorgen dus voor volwaardige kaasschotels, in samenwerking met één van de beste affineurs van België.

Praktisch

Datum & tijd: zaterdag 25 november van 14 tot 21 uur. Zondag 26 november van 14 tot 19uur.

Plaats: Felixpakhuis, Godefriduskaai 30, Antwerpen

Gratis Toegang & Bijzondere promoties

Bereikbaarheid

Openbaar Vervoer: Met tram 7 ben je zo op het eilandje. Bus 34 stopt ook vlakbij.

Met de auto: parkeren bij Qpark, zeevaartstraat 11.

Met de fiets: meer dan voldoende plaats om uw stalen ros te plaatsen.