Gratis verzending voor bestellingen vanaf 95€

Wijn Proeven

Kom naar één van de degustatie-evenementen die we enkele keren per jaar organiseren. Je kan er telkens een uitgelezen selectie van onze wijnen proeven. Bovendien doen we altijd net iets meer dan wijn proeven. De ene keer is er aanlsuitend een wijnbar. Of werken we samen met een veelbelovende chef en bieden we een gastronomisch diner met aangepaste wijnen aan.

Voorjaarsdegustatie 12 & 13 mei 2018


 

 

 

 

 

Tijdens onze voorjaarsdegustatie kan u komen proeven van een ruime selectie wijnen. Dit in het gezelschap van enkele van onze wijnmakers. We presenteren u zowel nieuwe jaargangen van onze vaste waarden als enkele nieuwe wijnen in het gamma. U vindt bij ons wijnen van artisanale wijnmakers. In ons assortiment zowel biologische, natuurlijke als meer traditionele wijnen. 

Onze wijnen zijn bereikbaar voor elk budget. Bovendien krijgt u bij aankoop tijdens de degustatie 5+1 gratis op alle wijnen en 11+1 gratis op alle schuimwijnen. 

Praktisch:

  • Zaterdag 12 en zondag 13 mei van 13-19u.
  • Gratis Toegang
  • Draaiboomstraat 97-2660 Hoboken (makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen met trams 2 en 4; halte draaiboom)
  • 5+1 gratis op alle wijnen
  • 11+1 gratis op alle schuimwijnen
  • Wijnen te proeven van onder andere: Norzagarai vinos autenticos; Domaine de Poulvarel, Rossidi Winery, Borovitsa, Marjan Simcic, Heaps Good Wine Company, Gönc Winery, Sinefenis, Domaines Vinsmoselles, Dominio de Punctum,….

 

Proef@home

Wil je onze wijnen samen met je vrienden/familie/collega’s proeven in besloten kring? Dat kan!

Een thuisdegustatie staat voor kwaliteitswijnen proeven in een vertrouwd kader en ongedwongen sfeer.

Hoe gaat het er in de praktijk aan toe? Jij zorgt voor een datum en locatie en minimum 8 proevers. Wij zorgen voor lekkere wijn, eventueel versnaperingen. Samen maken we er een leuk evenement van.

Na bespreking kunnen we vast elke wens inwilligen.

Heb je er zin in? Contacteer ons dan via info@bottleneck.be.

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”] [fbshare type=”button”]