Gratis verzending in België voor bestellingen vanaf 95€

Wijn Proeven

najaarsdegustatie 2019

Najaarsdegustatie 2019: Meet The Winemakers

Voor deze editie van onze najaarsdegustatie vervoegen twee wijnmakers ons aan de proeftafels. Edward Kourian van Rossidi Winery komt persoonlijk de cuvees ter viering van het tienjarig bestaan van het domein voorstellen. Santiago van Norzagarai Vinos Autenticos zal jullie met plezier vertellen en laten proeven waarom zijn wijnen tot de nieuwe stijl rioja’s behoren.

Naast de wijnen van deze wijnmakers zal u naar goede gewoonte de ontdekkingen van de afgelopen maanden kunnen proeven. En er zijn behoorlijk wat nieuwe wijnen te proeven. Een greep uit de selectie: Ferdinand (nieuw!), OffShoot Wines (nieuw!), 78Stopinj (nieuw!), Vipava1894 (nieuw!), en nieuwe wijnen van Heaps Good Wine Co, Pasji Rep, Borovitsa, Gönc, Poulvarel, Kracher,…

Najaarsdegustatie praktisch:

  • Gratis Toegang!
  • Uitzonderlijke degustatiekortingen!

Zaterdag 16 november 13-19u:
Locatie: Nala, Infirmerieplein 9, 2018 Antwerpen

Zondag 17 november 13-19u:
Locatie: Bottleneck.be, draaiboomstraat 97, 2660 Hoboken

Winemakersdiner 16 november

Zaterdag 16 november zal er tevens een winemakersdiner plaatsvinden, met als thema de wijnen van zowel Rossidi als Norzagarai, aangevuld met enkele andere trouvailles.
Chef An van Nala zal een 4-gangen diner bereiden op basis van onze wijnselectie. Wij zullen een 10-tal wijnen serveren.
Wil u erbij zijn? Enkel op reservatie (aankoop tickets) via deze link: https://bit.ly/2ptT4S2

 

 

Kom naar één van de degustatie-evenementen die we enkele keren per jaar organiseren. Je kan er telkens een uitgelezen selectie van onze wijnen proeven. Bovendien doen we altijd net iets meer dan wijn proeven. De ene keer is er aansluitend een wijnbar. Of werken we samen met een veelbelovende chef en bieden we een gastronomisch diner met aangepaste wijnen aan.

Proef@home

Wil je onze wijnen samen met je vrienden/familie/collega’s proeven in besloten kring? Dat kan!

Een thuisdegustatie staat voor kwaliteitswijnen proeven in een vertrouwd kader en ongedwongen sfeer.

Hoe gaat het er in de praktijk aan toe? Jij zorgt voor een datum en locatie en minimum 8 proevers. Wij zorgen voor lekkere wijn, eventueel versnaperingen. Samen maken we er een leuk evenement van.

Na bespreking kunnen we vast elke wens inwilligen.

Heb je er zin in? Contacteer ons dan via info@bottleneck.be.