GRATIS LEVERING IN BELGIË VANAF 6 FLESSEN. GRATIS LEVERING IN NEDERLAND VANAF 95€.

Wijn Proeven

Meet the Winemakersdegustatie 25 & 26 november

Ontmoet onze wijnmakers en proef hun passie

Bottleneck.be nodigt je uit voor een onvergetelijke wijnervaring. Dompel jezelf onder in de wereld van artisanale wijnen en ontdek van de wijnen van de beste wijnmakers uit Slovenië, Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Frankrijk, Spanje,…Maar liefst 6 van onze wijnmakers zullen aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden tijdens het wijnproeven. Naast de wijnen van de aanwezige wijnmakers openen we een ruime selectie van al onze andere vignerons.

Wat mag je verwachten tijden deze wijndegustatie?

Unieke wijnproeverij: proef en geniet van een bijzonder rijke, kwalitatieve selectie onder begeleiding van onze wijnbouwers.

Insiprerende gesprekken: leer rechtstreeks van de bron. Ontmoet de gepassioneerde mensen achter de wijn én ontdek het verhaal achter elke fles.

Sfeervolle locatie: geniet van de warme sfeer en ambiance in het felixpakhuis, tegenover het MAS. De ideale locatie voor het gezellig samenzijn met gelijkgestemde wijnliefhebbers.

Aanwezige wijnmakersChristian KlopferPasji RepDomaine Kirrenbourg, Domaine de Poulvarel, Norzagarai VInos Autenticos én een special guest die we pas later aankondigen.

Praktisch

Datum & tijd: zaterdag 25 november van 14 tot 21 uur. Zondag 26 november van 14 tot 19uur.

Plaats: Felixpakhuis, Godefriduskaai 30, Antwerpen

Gratis Toegang & Bijzondere promoties

Bereikbaarheid

Openbaar Vervoer: Met tram 7 ben je zo op het eilandje. Bus 34 stopt ook vlakbij.

Met de auto: parkeren bij Qpark, zeevaartstraat 11.

Met de fiets: meer dan voldoende plaats om uw stalen ros te plaatsen.

Wijndegustatie aan huis

Voor groepen vanaf 8 personen komt Bottleneck graag naar uw huis. Samen zoeken we naar een gepast thema voor de degustatie; denk bijvoorbeeld aan een introductie tot wijnproeven, een druif in al zijn verschijningsvormen, wijnen uit een bepaald land en ga zo maar door. In functie van de ervaring van de proefgroep stellen we een fijne degustatie samen.

Geïnteresseerd? Stuur ons een mail op info@bottleneck.be of bel op 0496/931.768 voor een gedetailleerde offerte.

Wijndegustatie voor uw bedrijf

U wil uw werknemers in de watten leggen? Klanten verwennen? Teambuilding organiseren? Ook daar kunnen we voor zorgen bij Bottleneck.be. We zorgen wederom voor een pakket op maat van uw behoefte. Interactie & plezier zijn de kernwoorden in elk bedrijfsevent dat we organiseren of begeleiden. Naast degustaties kunnen we door samenwerking met een ruime poule van kwalitatieve partners ook zorgen voor catering tot volledige organisatie van uw bedrijfsfeest of evenement.

Geïnteresseerd? Stuur ons een mail op info@bottleneck.be of bel op 0496/931.768 voor een gedetailleerde offerte.

Online degustaties

Samen proeven is iets dat door de gezondheidscrisis al enige tijd niet mogelijk is. Toch hebben we bij Bottleneck.be een oplossing: online degustaties. Hoe werkt dat? Vanaf 10 personen kan u een degustatie aanvragen. Wij bezorgen alle deelnemers een proefpakket op hun thuisadres. In elk pakket zitten een 8-tal stalen van de geselecteerde wijnen. Ook krijgen alle deelnemers een link voor een Zoom video meeting. Op de afgesproken dag en uur starten we daar met de online degustatie.

Geïnteresseerd? Stuur ons een mail op info@bottleneck.be of bel op 0496/931.768 voor een gedetailleerde offerte.