Gratis verzending in België voor bestellingen vanaf 95€

Bij wijnhandel bottleneck koop je betrouwbaar, makkelijk en snel online wijn. Alle aankopen via bottleneck.be genieten een proefgarantie. Dit betekent dat als er een wijn is die niet naar jouw smaak is je alle ongeopende en onbeschadigde flessen mag terugbrengen. Wij betalen ze daarna gewoon terug of ruilen ze om voor andere wijn. Aan jou de keuze. Onze proefgarantie geldt tot 3 weken na aankoop.

Sterke wijnmakers

Bottleneck.be gelooft in sterke wijnmakers. Wijnmakers die weten dat het werk in de wijngaard het belangrijkste is. Wijnmakers die een eigen visie hebben op het wijnmaken. Die niet voor de standaard gaan. Die wijnen maken die plezieren en verbazen. Slok na slok, glas na glas.

Handige smaakstijlen om je makkelijker te laten kiezen

Om het kiezen van een wijn makkelijker te maken zijn onze wijnen ingedeeld in handige smaakstijlen. Zo weet je dat je steeds een fles zal kiezen die aan je verwachtingen beantwoord. Heb je extra advies nodig bij je keuze kan je een mail sturen naar info@bottleneck.be. Tijdens de kantooruren kan je ook bellen op het nummer 0496/931.768.

Onafhankelijke wijnreviews

Wij vinden de mening van onze klanten over onze wijnen belangrijk. Daarom kan je op deze website aangekochte wijnen beoordelen. Zo help jij andere klanten om een objectieve mening te vormen.

Daar belonen we je ook voor. Na elke review ontvang je een kortingscode ter waarde van 2.5€. Die kan je zelf gebruiken of aan één van je vrienden geven.