GRATIS LEVERING IN BELGIË VANAF 6 FLESSEN. GRATIS LEVERING IN NEDERLAND VANAF 95€.

Algemene Voorwaarden

1. Bestellingen kunnen geplaatst worden via de webshop bottleneck.be, via email naar één van de emailadressen van bottleneck of met een bestelbon tijdens een degustatie. Indien iemand een bestelling plaatst aanvaardt deze onderstaande algemene voorwaarden volledig en van rechtswege.

2. De beschrijving van en informatie over de goederen is indicatief. Bottleneck kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade voortkomend uit het gebruik van deze informatie.

3. Bij plaatsing van een bestelling verplicht de klant zich tot aankoop. Bestellen is mogelijk in een veelvoud van 6 flessen. Dit kunnen 6 verschillende wijnen zijn.

4. Bottleneck.be aanvaardt bestellingen van Belgische, Nederlandse, Duiste & Luxemburgse klanten. Bottleneck.be kan zonder opgave van redenen eender welke bestelling weigeren. Weigering van aanvaarding bestelling kan nooit aanleiding geven tot schadevergoeding.

5. Producten worden aangeboden in functie van stock. Indien een product niet meer voorradig is kan dit nooit aanleiding geven tot schadevergoeding. Indien een bepaald product niet meer beschikbaar is wordt de klant zo vlug mogelijk op de hoogte gesteld en kan hij/zij kosteloos van aankoop afzien.

6. Betalingen: na bestelling ontvangt de klant een orderbevestiging met instructies voor overschrijving. Goederen worden geleverd na ontvangst van de betaling door bottleneck. Voor horeca & groothandel klanten geldt er een betaaltermijn van 30 dagen factuurdatum. Bij niet tijdige betaling wordt er een forfaitaire schadevergoeding van 50€ ex btw gerekend. Ook wordt er een nalatigheidsinterest van 1% per begonnen maand gerekend met een minimum van 50€.

7. Levering: goederen worden binnen 4 dagen na ontvangst betaling of bestelling via de webshop geleverd. Bottleneck zal alles in het werk stellen om zo snel mogelijk te leveren. Niet naleving van de levertermijn om welke reden dan ook geeft nooit recht op schadevergoeding of het recht om van de bestelling af te zien. Leveringskosten in België zijn 7.95€, vanaf een bestelling van 95€ is de levering gratis . Leverkosten Nederland zijn 9.95€, gratis vanaf 150€. Voor horeca en groothandel word er gratis geleverd vanaf 350€ exclusief btw, Nederland 450€ exclusief btw. Indien er een lager bestelbedrag is wordt er 12.5€ ex btw leverkosten aangerekend.

8. Eigendom van de goederen wordt overgedragen op de klant na betaling van het verschuldigde bedrag.

9. Proef- en ruilgarantie: Ongeopende en onbeschadigde flessen die om welke reden dan ook niet voldoen aan de verwachtingen van de klant kunnen tot 30 dagen na levering/ophaling worden geruild door de klant. Voor webshopbestellingen door particulieren is het retourneren gratis. Voor professionele klanten dienen de goederen op kosten van de klant terugbezorgd te worden bij bottleneck te Draaiboomstraat 97 2660 Hoboken. Leveringskosten kunnen nooit teruggevorderd worden. Aankoopbewijs moet kunnen geleverd worden.

10. Klachten over beschadigde producten worden enkel en alleen aanvaard op het moment van levering. Indien de levering aanvaard is worden de goederen beschouwd als conform met de bestelling.

11. Persoonlijke informatie van de klanten wordt enkel gebruikt voor de bedrijfsvoering van bottleneck.be en nooit gedeeld of verkocht aan derden. Meer informatie vind u in ons privacybeleid.

12. Bij eventuele geschillen is enkel de rechtbank van koophandel van Antwerpen bevoegd. Wij vragen klanten uitdrukkelijk om eerst samen met ons naar een werkbare oplossing te zoeken.