Wijn Proeven

Kom naar één van de degustatie-evenementen die we enkele keren per jaar organiseren. Je kan er telkens een uitgelezen selectie van onze wijnen proeven. Bovendien doen we altijd net iets meer dan wijn proeven. De ene keer is er aanlsuitend een wijnbar. Of werken we samen met een veelbelovende chef en bieden we een gastronomisch diner met aangepaste wijnen aan.

Winemakersdiner Norzagarai vinos autenticos

Eén van onze laatste nieuwe aanwinsten is het Spaanse wijndomein Norzagarai Vinos Autenticos. Santiago is de wijnmaker/eigenaar. Zijn visie: natuurlijke gevinifieerde parcelaire interpretaties uit Rioja Alavesa. Een mondvol om te zeggen dat deze getalenteerde jongeman pure, eerlijke rioja wijnen maakt.

Maandag 5 maart komt deze wijnmaker naar België om jullie zelf kennis te laten maken met zijn wijnen. In samenwerking met wijnrestaurant Pazzo organiseren we dan een wijnmakersdiner. Pazzo zorgt voor 4 overheerlijke gerechten bij de wijnen. Ikzelf en Santiago zorgen voor geanimeerde begeleiding van uw diner en deskundige uitleg bij uw wijnen. 

U wil daarbij zijn? Dat snappen we. Reserveren kan via de website van pazzo: www.pazzo.be. Vermeld bij de opmerkingen: Wijnmakersdiner Bottleneck.be.

Praktisch:
Maandag 5 maart 2018, start 19u
75€ per persoon (dat is 4-gangen menu, wijnen en waters inbegrepen)
@Pazzo; Oude Leeuwenrui 12, Antwerpen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proef@home

Wil je onze wijnen samen met je vrienden/familie/collega’s proeven in besloten kring? Dat kan!

Een thuisdegustatie staat voor kwaliteitswijnen proeven in een vertrouwd kader en ongedwongen sfeer.

Hoe gaat het er in de praktijk aan toe? Jij zorgt voor een datum en locatie en minimum 8 proevers. Wij zorgen voor lekkere wijn, eventueel versnaperingen. Samen maken we er een leuk evenement van.

Na bespreking kunnen we vast elke wens inwilligen.

Heb je er zin in? Contacteer ons dan via info@bottleneck.be.