GRATIS LEVERING IN BELGIË VANAF 6 FLESSEN. GRATIS LEVERING IN NEDERLAND VANAF 95€.

Horeca

Bottleneck.be horeca service

Ook voor horeca heeft bottleneck.be een uitgebreid service-pakket. Als horeca bedrijf kan u bij ons terecht voor een uiteenlopende waaier van diensten. Kwaliteit, scherpe prijzen, authentieke wijnen, snelle service & een uitgebreide vakkennis zijn voor ons de sleutelwoorden. Omdat het succes van uw restaurant, brasserie, traiteurszaak, feestzaal of hotel staat of valt met de kwaliteit van de aangeboden wijnen.

Horeca advies

Een succesvolle horeca zaak heeft een kwaliteitsvolle wijnkaart, fantastische huiswijnen én regelmatig wisselende suggestie-wijnen. Bottleneck.be adviseert u in het opstellen van uw wijnkaart. Ook advies in verband met wijn-spijs combinaties, zodat u altijd met de juiste wijn werkt. Als horeca klant ontvangt u van ons altijd correcte én gedetailleerde informatie over de te schenken wijnen. Werken met bottleneck neemt uw zorgen in verband met de wijnen uit handen.

Ruim aanbod wijnen

Een moderne wijnkaart bevat referenties uit quasi de hele wereld. Daarom hebben we naast de wijnen die we zelf importeren een uitgebreid gamma wijnen via enkele bevriende top-importeurs. Daardoor kunnen we u een volledige wijnkaart leveren. Die prijs/kwaliteit enorm sterk is.

Exclusieve expertise

Als importeur is bottleneck gespecialiseerd in Oost-Europese wijnen. Hier leggen we de focus op autochtone druivenrassen, artisanale wijnmakers én een gedegen kennis van de Oost-Europese wijngebieden. Onze Oost-Europese wijnmakers behoren tot de wereldtop.

Onafhankelijke wijnmakers

Alle wijnen die door bottleneck worden aangeboden zijn gemaakt door onafhankelijke wijnmakers. Wijnmakers die zelf het volledige proces in handen hebben, van druif tot bottteling. Die wijnen maken die plezieren & verbazen. Laat u overtuigen tijdens een proefsessie.

Snelle & degelijke service

Als horeca bedrijf bent u gebaat bij correcte én snelle service. Daarom beleveren we onze klanten in Vlaanderen en Nederland op wekelijkse basis. Naast deze snelle leveringen kan u rekenen op kwaliteitsvolle ondersteuning, zodat zowel U als wij een succesvolle verkoop kennen.

Contacteer onze horeca specialist

foto-lander-bottleneck.beLander Van Hoye

lander@bottleneck.be

0032 496 931 768