GRATIS LEVERING IN BELGIË VANAF 6 FLESSEN. GRATIS LEVERING IN NEDERLAND VANAF 95€.

MIRA

MIRA IS DREAMS

Mira is dromen. Een project dat we al een tijdje in ons hoofd droegen en eindelijk aan het licht hebben weten te brengen. Sommige delen hadden tijd nodig om te rijpen, andere gebeurden juist heel spontaan. Net als in de natuur, toch?

Het begint allemaal met wijngaarden, zoals altijd: de afgelopen jaren zijn we erin geslaagd zeer interessante wijngaarden te verwerven, op locaties met een uniek karakter. Vanaf het allereerste begin wilden we op een iets andere manier met hen samenwerken, op zoek gaan naar manieren om de natuur, vrijheid, kunst en schoonheid – dingen die essentieel zijn in ons leven – te laten bloeien.

Onze handen zijn heel, heel licht bij het begeleiden van de wijngaarden. Er wordt niet gesneden, zelden raakt een menselijke hand de wijnstokken aan. De scheuten mogen letterlijk de zon raken. Wij geloven dat deze aanpak een bepaald karakter aan de wijn geeft, bewegingsvrijheid die zich ook vertaalt naar wat er in uw glas zit. Het belangrijkste voor ons is om u vreugde te bieden, de mogelijkheid om te dromen en met ons mee te vliegen.

Werken in de kelder draait om de kracht van het moment. Het magische moment van geboorte en transformatie. Wij willen geen vooroordelen op de wijn plakken, integendeel. We beslissen onderweg, we laten ons fascineren, onderwijzen en verrijken door de wijn zelf, vrij van traditie, vooroordelen en gevestigde patronen. Wij kijken vol verwondering toe hoe een nieuwe individualiteit naar voren komt. Geen normen, geen vergelijking. We willen positiviteit, schoonheid en leven bevorderen. Dit zijn onze dromen.

Mira en Milan Nestarec

Onze selectie wijnen van MIRA